SEAT

or

TABLE

ЗА ЕДНА СЕКУНДА!

SEATTABLE - СТОЛилиМАСА - ТИ ИЗБИРАШ

   SEATTABLE е уникално решение за многофункционални пространства. Удобен стол и маса в една единствена мебел, благодарение на дискретната дръжка в облегалката SEATTABLE може да бъде трансформиран от стол в маса и обратно само за секунда. Само едно гладко “обръщащо” движение е достатъчно, за да решите колко SEATTABLE да са столове и колко – маси. Цяла зала може да бъде пренаредена за минути без необходимостта да внасяте и изнасяте допълнителни мебели. SEATTABLE защитен от патенти за изобретение и дизайн, които са собственост на ФУРНИТ ООД. SEATTABLE е регистрирана търговска марка собственост на ФУРНИТ ООД.

SEATTABLE

ПЕСТИ МЯСТО

ПЕСТИ ВРЕМЕ

ГЪВКАВОСТ

Благодарение на SEATTABLE ще можете за кратковреме да подредите по много разли.ни на.ини всяко едно помещение. Вие решавате как да аранжирате и колко маси или столове са ви ножни. Вече няма да се налага да внасяте и изнасяте мебели за всяко събитие.

ПЕСТИ МЯСТО

Възможността да стифирате SEATTBLE, спестява така ценното в днешно време място. Удобната количка, върху която можете да поставите 12 броя, Ви дава решение за лесно преместване и реаранжиране в друго помещение.

УДОБСТВО

SEATTABLE има изчистен силует и комфортни ергономични форми. Големият практичен работен плот и щедрата седалка допринасят за комфортно използване дори за дълги периоди от време. Рамката позволява столът да бъде поставен удобно близо до масата.

КАЧЕСТВО

Създаден според най-високите стандарти за качество, SEATTABLE е проектиран и произведен със специално внимание към детайлите. Притежава ANSI/BIFMA (САЩ), LGA (Германия) и JIS (Япония) сертификати, които гарантират качеството и безопасността при употреба.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

SEATTABLE се предлага в множество цветове, материали и дамаски, за да се впише в практически всяко обкръжение, като университети, обучителни центрове, конференции, институции, библиотеки, музеи, хотели, болници и др

КОНФИГУРАЦИИ

SEATTABLEе единственото решение, което позволява 12 работни места да бъдат трябсформирани в 24 седящи, само за 1 минута, без допълнителен персонал или мебели. Само от един човек

SEATTABLE

ЕДНО ИЗДЕЛИЕ

БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

КОЛИЧКА

   Възможността SEATTABLE да се стифира върху лека маневрена количка прави пълното разчистване на една стая и освобождаването на допълнителна площ, когато е необходимо още по-лесно. Вече не е необходимо обособяването на място за складиране на столове и маси.

Върху една количка могат да се подредят 12 броя, а освен за стифиране и лесно разнасяне на продукта, количката може да се използва и като основа за проектор.

ДЕТАЙЛИ

Издържливи и удобни подлакътници от SantopreneTM.
Seattable се предлага с 3 години гаранция и механизмът му е тестван за над 20 000 цикъла на трансформация.

ПОДЛАКЪТНИЦИ
Издръжливи и удобни подлакътници.
ЛЕСНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
Дискретната дръжка осигурява лесна и бърза трансформация.
ФИКСИРАНЕ В РЕДОВЕ
Елегантни скоби, позволяват фискиране в редове.
Предишна
Следваща

Размери като стол: 61 x 65 x h87 см
Размери като маса: 61 x 65 x h74 см
Размери на количка с макс. 12 Seattable: 68 x 90 x h151 см

Тегло и опаковка
Стандартната опаковка се състои от 4 броя в кашон 78 x 65 x h91 см
Брутно тегло: 39 кг
Нетно тегло на брой: 9.75 кг

Тегло и опаковка на количката
Стандартната опаковка се състои от 3 броя в кашон 80 x 83 x h37 см
Брутно тегло: 25 kg
Нетно тегло на брой: 5,3 kg