SEAT

or

TABLE

IN ONE SECOND!

SEATTABLE - STOLICA ili STO - VI BIRATE

SEATTABLE je jedinstveno rešenje za mnogofunkcionalne prostore. Udobna stolica i sto u jednom jedinstvenom komadu nameštaja, zahvaljujući diskretnoj dršci u naslonu, SEATTABLE može biti transformisan iz stolice u sto i obrnuto samo za sekundu vremena. Samo jedan nežan pokret je potreban da rešite koliko Vam je potrebno stolica a koliko stolova. Cela sala može biti transformisana za par minuta, bez nepotrebnog iznošenja i unošenja dodatnog nameštaja. SEATTABLE je zaštićeni patent za izradu i dizajn u vlasništvu firme FURNIT LTD. SEATTABLE je registrovana trgovačka marka u vlasništvu firme FURNIT LTD.

SEATTABLE

ŠTEDI PROSTOR

ŠTEDI VREME

FLEKSIBILNOST

Zahvaljujući SEATTABLE-u, u veoma kratkom vremenu, moći ćete na mnogo različitih načina da opremite svaku prostoriju. Vi rešavate kako da aranžirate prostor i koliko stolova a koliko stolica su Vam potrebni. Nema više potrebe da unosite i iznosite nameštaj za različite događaje.

ŠTEDI PROSTOR

Mogućnost slaganja jedne na drugu SEATTABLE, štedi prostor, tako dragocen u današnje vreme. Prostrana kolica, na koju se može postaviti 12 komada, daje Vam rešenje za lako premeštanje i rearanžiranje nameštaja u drugu prostoriju.

UDOBNOST

SEATTABLE ima jasne linije i komfornu ergonomičnu formu. Velika praktična radna površina i široko sedište, doprinose udobnom korišćenju čak i u dužem vremenskom periodu. Konstrukcija omogućava da stolica bude postavljena blizu stola.

KVALITET

Dizajniran uz najviše standarde kvaliteta, SEATTABLE je projektovan i proizvden sa specijalnom pažnjom ka detaljima. Poseduje  ANSI/BIFMAn (USA), LGA (Nemačka) и JIS (Japan) sertifikate koji garantuju kvalitet i bezbednost pri korišćenju.

FUNKCIONALNOST

SEATTABLE se nudi u mnogo boja, materijala i tapacira, kako bi se uklopio u praktično svako okruženje kao što su univerziteti, centri za obuku, konferencijske sale, institucije, biblioteke, muzeji, hoteli, bolnice i dr.

KONFIGURACIJE

SEATTABLE je jedinstveno rešenje koje dozvoljava da 12 radnih mesta bude transformisano u 24 mesta za sedenje za samo 1 min, bez dodatne pomoći – ljudi ili nameštaja, samo od strane jedne osobe.

SEATTABLE

JEDAN ARTIKAL

BESKRAJNO MOGUĆNOSTI

KOLICA

Mogućnost SEATTABE da se slažu jedna na drugu, na pokretna kolica, omogućava potpuno raščišćavanje i oslobađanje slobodnog prostora.

Na jedna kolica se može složiti 12 kom, a osim za slaganje i lako premeštanje proizvoda, kolica se mogu koristiti i kao osnova za projektor.

DETALJI

Izdržljivi i udobni rukonasloni od SantopreneTM. Garancija za SEATTABLE je 3 godine, a mehanizam mu je testiran na više od 20.000 ciklusa transformacija.

RUKONASLONI
Izdržljivi i udobni SantopreneTM rukonasloni
LAKA TRANSFORMACIJA
Diskretna drška osigurava laku i brzu transformaciju
FIKSIRANJE U REDOVE
Elegantne spojnice omogućavaju fiksiranje u redove
Previous
Next

Dimenzije stolice: 61 x 65 x h87 cm
Dimenzije stola: 61 x 65 x h74 cm
Dimenzija kolica sa max 12 : 68 x 90 x h151 cm

Težina i pakovanje
Standardno pakovanje je 4 kom u kutiji 78 x 65 x h91 cm
Bruto težina: 42 kg with packaging
Neto težina 1 br: 9,75 kg

Težina i pakovanje kolica
Standardno pakovanje je 3 kom u kutiji 80 x 83 x h37 сm
Bruto težina: 25 kg
Neto težina 1 br: 5,3 kg